Inwonerspanel

Het Inwonerspanel is een online panel van inwoners vanaf 24 jaar van de gemeente Groningen. Regelmatig krijgt u als lid van het panel een uitnodiging voor een korte enquête over een actueel onderwerp in de gemeente Groningen.

Als u lid bent van het Inwonerspanel nodigen we u per e-mail uit. U kunt de enquêtes via internet invullen. Het lidmaatschap van panel is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op elk moment afmelden voor het panel als u geen uitnodigingen meer wilt ontvangen.

Als u lid wilt worden van het panel en graag aan onze onderzoeken mee wil doen, dan kunt u hieronder uw e-mailadres opgeven en vervolgens op ‘aanmelden’ klikken. De privacy van de deelnemers aan onze enquêtes is volledig gegarandeerd. De e-mailadressen geven we onder geen voorwaarde door aan derden.

We willen in sommige onderzoeken graag onderscheid maken tussen inwoners van de gemeenten die per 1 januari 2019 zijn opgegaan in de gemeente Groningen. Daarom willen we graag weten in welke voormalige gemeente u woont.