Burgerschouwpanel

Het Burgerschouwpanel is een online panel van inwoners van de gemeente Groningen vanaf 18 jaar. Elk voor- en elk najaar leggen we de leden van ons Burgerschouwpanel een vragenlijst voor. We stellen vragen over het onderhoud van de openbare ruimte in hun buurt, wijk of dorp. Zo brengt de gemeente in kaart hoe, waar en wanneer zij de openbare ruimte goed in stand kan houden of verbeteren.

Als u lid bent van het Burgerschouwpanel nodigen we u per e-mail uit. U kunt de enquêtes via internet invullen. Het lidmaatschap van panel is gratis en vrijblijvend. U kunt zich op elk moment afmelden voor het panel als u geen uitnodigingen meer wilt ontvangen.

Als u lid wilt worden van het panel en graag aan onze onderzoeken mee wil doen, dan kunt u hieronder uw e-mailadres opgeven en vervolgens op ‘aanmelden’ klikken. De privacy van de deelnemers aan onze enquêtes is volledig gegarandeerd. De e-mailadressen geven we onder geen voorwaarde door aan derden.

We willen in sommige onderzoeken graag onderscheid maken tussen inwoners van de gemeenten die per 1 januari 2019 zijn opgegaan in de gemeente Groningen. Daarom willen we graag weten in welke voormalige gemeente u woont.