Jongerenpanel

Ben jij tussen de 12 en 24 jaar en wil je je mening geven over onderwerpen die belangrijk zijn voor jongeren in de gemeente Groningen, zoals sport, onderwijs, vrije tijd en gezondheid? Dan zoeken wij naar jou!

Als je lid wordt van het Jongerenpanel kunnen wij jou mailen, sms’en en/of appen om je te vragen een vragenlijst in te vullen. Je beslist zelf of je mee wilt doen. Bij elke enquête verloten we cadeaubonnen (bijvoorbeeld een bioscoopbon of bol.com cadeaukaart).

Wil je lid worden van het Jongerenpanel, vul dan hieronder je emailadres en mobiele telefoonnummer in. We gebruiken je telefoonnummer alleen om je een smsje of appje te sturen met daarin de link naar de vragenlijst, niet om je te bellen.

We willen in sommige onderzoeken graag onderscheid maken tussen inwoners van de gemeenten die per 1 januari 2019 zijn opgegaan in de gemeente Groningen. Daarom willen we graag weten in welke voormalige gemeente je nu woont.


Ben je jonger dan 16? Je mag lid worden van het Jongerenpanel als je ouders of verzorgers dit goed vinden. Vraag toestemming aan je ouders/verzorgers en vul hieronder het emailadres van een van je ouders of verzorgers in.